Presale Event van De Machinist op 23 november a.s.

17 november 2023

Wonen in een duurzaam appartement in RijswijkBuiten? Dit kan in De Machinist. Op de locatie aan de Grote Vuurvlinderstraat, nabij het Wilhelminapark, ontwikkelen Stevast Ontwikkeling en Dura Vermeer het project De Machinist.

Op donderdag 23 november 2023 start de presale van de eerste 42 appartementen van De Machinist! Vanaf 19.00 tot 20.30 uur staat het verkoopteam klaar om je de presale-documentatie te overhandigen, verder vertellen we je graag onder het genot van een kop koffie of thee alle ins en outs over het project. Locatie: Informatiecentrum Rijswijk Buiten (Van Rijnweg 3B in Rijswijk).

Tijdens het evenement worden foto’s gemaakt ten behoeve van promotiedoeleinden. Houd rekening met beperkte parkeergelegenheid op deze locatie. Bekijk voor het parkeren rondom het informatiecentrum ook de informatie op de website van RijswijkBuiten.

In De Machinist kies jij hoe je koopt! Met het “kies hoe je koopt” concept kun je wonen met lagere maandlasten én heb je ook een lager inkomen nodig dan ‘normaal’. In het project De Machinist is het mogelijk om zowel de grond te kopen als te erfpachten. Deze erfpachtregeling is bijzonder gunstig voor het vergroten van de leencapaciteit en het verlagen van de maandlasten. Daarnaast is het voor starters mogelijk om een starterslening vanuit de gemeente aan te vragen. De combinatie van erfpacht en de starterslening zorgen financieel gezien voor nog meer mogelijkheden!

Op de projectwebsite lichten we het “kies hoe je koopt” concept nader toe met verschillende rekenvoorbeelden. Ben jij benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden? De hypotheekadviseurs van NEXTHome bespreken dit graag met je in een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Vooruitlopend op de start presale van fase 1 en 2 is het mogelijk om een oriëntatiegesprek met NEXTHome in te plannen. Bij een positieve uitkomst van dit gesprek krijg je voorrang bij de toewijzing van de woningen! 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Machinist Blok 1/2?

Bekijk ook het project De Machinist Blok 1/2

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Machinist Blok 1/2

Rijswijk

56m - 100m woonoppervlakte
€ 271.500 tot € 520.000