Souverein Wonen aan de Alexanderstraat

12 april 2024

Op een steenworp afstand van het imposante monument ter ere van het einde van de Franse tijd in Nederland en de oprichting van het 'Soeverein Vorstendom der Verenigde Nederlanden', midden in 'Willemspark', worden 12 unieke en royale stadsappartementen gerealiseerd.

De 12 appartementen in het rijksmonument aan de Alexanderstraat variëren in oppervlakten van ca. 107m² tot ca. 135m². De appartementen beschikken over een riante woon-/eetkamer, 2 slaapkamers, 2 badkamers en een buitenruimte in de vorm van tuin/balkon/patio. De oplevering zal turn-key geschieden met keuken, sanitair, vloeren en wandafwerking. Een monumentaal trappenhuis leidt je naar de diverse appartementen waarbij voor enkele appartementen een persoonlijke lift aanwezig is. Aan de achterzijde zullen ook 12 overdekte privé parkeerplaatsen met een bergkast en voldoende fietsopstelplaatsen komen. De bouw is reeds gestart en begin volgend jaar kun je van jouw appartement genieten.

Het is niet mogelijk de woningen te bezichtigen aangezien de bouw in volle gang is. Heb je interesse in deze fraaie appartementen? Neem dan contact op met de makelaar voor meer informatie!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Souverein?

Bekijk ook het project Souverein

Toekomstig
custom media
Meer informatie

Souverein

's-Gravenhage

12 woningen beschikbaar
107m - 135m woonoppervlakte
€ 975.000 tot € 1.295.000