Verhuur Ridderhof in Wassenaar start op 7 februari a.s.

19 januari 2024

Ridderhof biedt comfortabel wonen in een parkachtig aangelegde tuin met allerlei voorzieningen en het historische centrum van Wassenaar dichtbij. Het huuraanbod van Ridderhof bestaat uit 44 zeer energiezuinige 2- en 3-kamerappartementen verdeeld over twee gebouwen.

De woningen zijn voorzien van een moderne keuken en comfortabele badkamer, een eigen buitenruimte en een berging. Parkeergelegenheid vindt u rondom de woongebouwen. Bekijk alvast de sfeerplattegronden van een aantal woningtypen.

De huurappartementen gaan vanaf 7 februari om 9.00 uur in de verhuur. Op die dag kun je alle verhuurstukken van de website downloaden en officieel inschrijven voor één of meerdere woningen. Vanaf deze datum staat ook de woningzoeker live; hiermee kun je je optimaal oriënteren op het aanbod.

Wil je graag meer weten over het huren van een appartement voordat je je gaat inschrijven? Bekijk dan de veelgestelde vragen en antwoorden (FAQ's) op de website. Op donderdag 15 februari vindt een verhuurevent plaats waar je de gelegenheid hebt vragen te stellen aan de makelaar. Meer weten? Maak een account aan op de website en meld je daar aan voor dit event!