Verkoop van 17 eengezinswoningen in 'Parels aan het groen' start!

16 maart 2023

Met de ontwikkeling van de nieuwe duurzame woonwijk, gelegen in RijswijkBuiten tussen het centrum van Rijswijk en Delft, is het voorheen zo kenmerkende glastuinbouwgebied Sion en deels 't Haantje getransformeerd tot een nieuw stadsdeel.

In 2013 werd de eerste paal geslagen en is gestart met de ontwikkeling van de wijk. Verdeeld over de deelgebieden Sion, Parkrijk en Pasgeld worden tot 2026 ruim 3500 nieuwe duurzame woningen gerealiseerd. Alle woningen, en zo ook de woningen in Parels aan het groen, worden in lijn met de geldende duurzaamheidsnormen, zonder gasaansluiting, gebouwd en hebben een hoge energieprestatie. Ook de inrichting van het openbaar gebied is toekomstbestendig, met aandacht voor klimaatadaptatie, diversiteit in groen, aandacht voor natuurlijke materialen en waterdoorlatendheid. Goed nieuws in Rijswijk. 

Het voorlopig ontwerp voor het nieuwbouwplan Parels aan het groen is door welstand goedgekeurd. Roosdom Tijhuis realiseert hier 17 woningen. Het aanbod bestaat uit: 

- Woningmodel Pracht: 9 eengezinswoningen 

- Woningmodel Praal: 8 eengezinswoningen 

Koopsomindicatie vanaf € 515.000,= v.o.n. 

De verkoop van deze woningen start op woensdag 29 maart a.s. Tussen 17.00 en 19.00 uur op deze datum ben je van harte welkom bij het informatiecentrum RijswijkBuiten (Van Rijnweg 3b). Hierna kun je je online inschrijven voor de woningen van jouw voorkeur tot 5 april a.s. 12.00 uur. Vanzelfsprekend kun je voor vragen terecht bij één van de makelaars.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Wonen in de Parels?

Bekijk ook het project Wonen in de Parels

In verkoop
custom media
Meer informatie

Wonen in de Parels

Rijswijk

129m - 134m woonoppervlakte
€ 550.000 tot € 595.000