Verkoop Wonen in de Parels is gestart

17 november 2023

In RijswijkBuiten vind je het plan ‘Wonen in De Parels’. Nabij het Wilhelminapark, centraal gelegen tussen het gezellige centrum van Rijswijk en de prachtige historische binnenstad van Delft. Het plan bestaat uit twaalf royale rijwoningen. 

De twaalf woningen zijn ruim: circa 130 m2, dankzij de grote woningdiepte. Met drie slaapkamers én een volledig vrij indeelbare zolderverdieping is er meer dan genoeg ruimte voor hobby, opslag, of gezinsuitbreiding. Alle woningen staan op ruime kavels, vanaf 120 m2. Je hebt dus ’s morgens al het zonnetje in je (oostelijk gelegen) tuin. De woningen zijn beschikbaar vanaf € 550.000,- v.o.n.

Alle woningen zijn compleet met badkamer en keuken. Daarnaast hebben de hoekwoningen een parkeerplaats op eigen terrein, waarvan enkele in combinatie met pergola. Je woning beschikt over het BENG-label, de afkorting voor Bijna EnergieNeutraal Gebouw. Dit betekent dat de woning in de basis al zeer energiezuinig is en duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Dit wordt bereikt door het gebruik van innovatieve technieken zoals een slim warmteterugwinningsysteem, een bodemwarmtepomp, zonnepanelen en triple glas. Hierdoor geniet je optimaal van een comfortabel en aangenaam woonklimaat.

Inschrijven voor één van deze woningen kan via je account op de projectwebsite tot maandag 27 november a.s. 17.00 uur om mee te doen aan de eerste toewijzingsronde. Meer informatie over de toewijzingsprocedure vind je hier eveneens.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Wonen in de Parels?

Bekijk ook het project Wonen in de Parels

In verkoop
custom media
Meer informatie

Wonen in de Parels

Rijswijk

129m - 134m woonoppervlakte
€ 550.000 tot € 595.000