Voortgang Park Beresteyn

17 november 2023

Met een feestelijke en officiële handeling wordt binnenkort met de kopers gevierd dat de bouw van Park Beresteyn inmiddels in volle gang is.

Daar waar tot voor kort een prachtig landschap in verval raakte, wordt nu volop gebouwd. De duurzame urban villa's van Park Beresteyn worden hier met groot vakmanschap gerealiseerd.

Het allerlaatste aanbod bestaat uit twee prachtige appartementen. Stel je eens voor, je loopt de woonkamer in, opent de deuren naar het terras en staat direct in verbinding met het park. De natuur laat zich in alle schoonheid aan je zien. Je kijkt je ogen uit, je hoort de vogels vrolijk fluiten en geniet van de rust en het groene uitzicht. De appartementen van ca. 110 m² beschikken over een woonkamer van ca. 37 m² en 2 slaapkamers.

Alle verkoopdocumentatie is digitaal beschikbaar. Heb je een vraag of stel je een persoonlijk advies op prijs? Neem dan vrijblijvend contact op met één van de makelaars. We vernemen graag welk van deze twee allerlaatste appartementen jouw voorkeur geniet!

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Park Beresteyn

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Park Beresteyn

Voorschoten

110m woonoppervlakte
€ 769.850 tot € 784.850