Open Huis met hoogwerker in DE ZUID Gallery

19 januari 2024

Op de eerste t/m vijfde verdieping van ZUIDKADE komen 75 luxe appartementen met een woonoppervlakte van ca. 90 - 220 m² groot; aan de voorkant een prachtig uitzicht over de haven, de zee of de duinen, en aan de achterkant over de gezamenlijke binnentuin!

Ervaar het "Open Huis in DE ZUID" tijdens een informeel evenement op zaterdag 27 januari. Wij nodigen je graag uit om tussen 11.00 uur en 13.00 uur langs te komen in DE ZUID Gallery (Hellingkade 230). Hier kun je ontspannen met een heerlijk kopje koffie terwijl we je alles vertellen over het leven op ZUIDKADE. Ontdek het adembenemende uitzicht vanaf de hoogwerker op deze unieke locatie. Dit is je kans om een glimp op te vangen van het leven op ZUIDKADE en te genieten van het panoramische uitzicht.

Of je nu nieuwsgierig bent of gewoon meer informatie wenst, je bent heel erg welkom. Het verkoopteam staat klaar om je te helpen bij het vinden van jouw droomwoning en om al je vragen te beantwoorden. Geen registratie vereist, dus voel je vrij om gewoon binnen te lopen. Graag tot dan!

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project ZUIDKADE, de Zuid

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

ZUIDKADE, de Zuid

's-Gravenhage

85m - 223m woonoppervlakte
€ 700.500 tot € 1.973.500