Verkoop van De Groene Prins start op 5 april tussen 17.00 en 19.00 uur

28 maart 2024

Het terrein aan de Groen van Prinstererlaan in Den Haag, waar tuincentrum Hanenburg gevestigd was, zal worden herontwikkeld tot een woonwijk. Hier worden 13 Stadswoningen gerealiseerd en te koop aangeboden.

De verkoop van deze stadswoningen start op donderdag 4 april a.s.; vanaf 13.00 uur kun je online inschrijven voor je droomhuis!

Om je uitgebreid te informeren organiseren we ook een verkoop-evenement op de project-locatie. Meld je aan en kom langs op vrijdag 5 april. De deuren staan van 17.00 tot 19.00 uur voor je open; je kunt langskomen voor meer informatie, kennismaking met het projectteam en je vragen stellen. Dit feestelijke evenement vindt plaats in het voormalig tuincentrum aan de Groen van Prinstererlaan 245 in Den Haag.

De projectwebsite zal een aantal dagen voor de start verkoop verder uitgebreid zijn met de diverse verkoopdocumenten. Denk hierbij aan het inschrijfformulier, de technische omschrijving, de verkooptekeningen, de verkoopprocedure, enzovoort. Uiteraard kun je rekenen op een persoonlijke begeleiding; we adviseren je graag.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Groene Prins, Groen van Prinstererlaan?

Bekijk ook het project De Groene Prins, Groen van Prinstererlaan

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Groene Prins, Groen van Prinstererlaan

's-Gravenhage

68m - 122m woonoppervlakte
€ 410.000 tot € 675.000