Bouw van De Juffer is gestart; ontdek de appartementen op 15 mei tussen 16.00 en 17.30 uur

09 mei 2024

Ontdek de opwinding van een nieuw begin! De bouw van de Juffer is officieel begonnen. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een unieke woning gelegen aan de Plas van Van Buijsen én het groene Van Buijsen park, met alle voorzieningen dichtbij. 

Mis deze kans niet om je droomappartement te vinden in de Juffer te Pijnacker!

De beschikbare appartementen bieden een unieke kans om ruimte, veelzijdigheid, modern wonen en luxe te ervaren. Heb je al een kijkje genomen op de website om de beschikbare appartementen te bekijken? Neem contact op met de makelaars en ontdek hoe je binnenkort kunt thuiskomen in de Juffer! Je bent van harte welkom voor het inloopevent op woensdag 15 mei van 16.00 tot 17.30 uur (locatie: Westerwater 44, Berkel en Rodenrijs).

Tijdens dit evenement presenteren we met trots het actuele koopaanbod van de Juffer. Ontdek de prachtige appartementen Of je nu een potentiële toekomstige bewoner bent of gewoon nieuwsgierig naar dit bijzondere project, de appartementen bieden voor iedereen een unieke kans om de toekomst te verkennen.

Met behulp van onze Smartview-tool kun je digitaal ronddwalen in onze Terrasappartementen (XL) en (TOP)Penthouses. Ervaar alvast het weelderige groen en het fonkelnieuwe straatwerk. Pas zelfs de tijd van de dag en de seizoenen aan voor een realistische voorproef van het wonen op deze prachtige plek. Hoewel onze brochure, magazine en verkoopinformatie een uitstekend beeld geven van de appartementen, gaat er niets boven een persoonlijke kennismaking!