NU IN VERKOOP: 4 luxe stadsappartementen in Oranjestraat 6-8

13 augustus 2021

Statig wonen in hartje Den Haag! 
Koninklijk wonen in de Oranjestraat in hartje Den Haag! Klinkt dit als muziek in uw oren? Dan zou één van deze appartementen wel eens uw droomhuis kunnen zijn! 

Achter de monumentale gevels van twee statige herenhuizen in de Oranjestraat worden 15 luxe stadsappartementen gerealiseerd. De prachtige panden met authentieke details blijven behouden, maar worden tevens in een eigentijds nieuw jasje gestoken. De combinatie van modern en klassiek geeft een unieke uitstraling aan deze uitzonderlijke appartementen en wij vertellen u hier graag meer over.

Vier luxe appartementen
Op de eerste en tweede verdieping van Oranjestraat 6 en 8 zijn de prachtige, royale 3-kamer en 4-kamer appartementen gelegen met een woonoppervlakte variërend van ca. 115 t/m 166 m2. Iedere woning is voorzien van hoge plafonds en ramen, een koninklijke sfeer en een eigen, unieke twist. Zo worden deze vier luxe appartementen ieder op hun eigen wijze gesierd door de prachtige, authentieke ornamenten, originele details, sfeervolle schouwen en wandversieringen!

Wilt u alvast een indruk krijgen?
Oranjestraat 6B
Oranjestraat 6C
Oranjestraat 8A
Oranjestraat 8B


Wat tevens een groot pluspunt is, is dat achter het gebouw een terrein is gelegen met 15 parkeerplaatsen en een overkapte fietsenberging. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over parkeren in het centrum. 

Prijzen van deze luxe stadsappartementen variëren van 895.000,- tot 1.195.000,- k.k.

Wilt u één van deze appartementen met eigen ogen zien? Neem dan direct contact met ons op. Wij plannen graag een bezichtiging met u in.

Algemeen: Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid. De woningen zijn niet volgens de meetinstructie gemeten, omdat dit feitelijk niet mogelijk is.