Eigentijds wonen in dynamisch en groen stadscentrum Hof van Rijswijk

30 december 2021

Winkelcentrum In de Bogaard wordt getransformeerd tot een groen, levendig stadscentrum waar wonen, werken, winkelen en ontspannen hand in hand gaan. 

Op de plek van warenhuis V&D verschijnt Hof van Rijswijk: een eigentijdse woonlocatie met 297 appartementen en 47 Hofwoningen rondom een besloten, groene binnentuin. In de directe omgeving vind je gezellige terrassen, leuke winkels en alle denkbare voorzieningen. Hof van Rijswijk is uitstekend bereikbaar en biedt ruime parkeermogelijkheden. Dat is pas comfortabel wonen! 

Ben je een starter of een senior? Heb je een gezin met kinderen of zijn die van jou net de deur uit? Hof van Rijswijk heeft voor iedereen een passende woning. Met appartementen in de woontorens de Prins en de Prinses en ruime Hofwoningen in de laagbouw is er voor elk wat wils.

Op de bovenste etages van de torens worden mooie koopappartementen gerealiseerd van circa 100 m² met een fantastisch uitzicht. De Hofwoningen zijn van 60 m² tot 165 m² met plafondhoogtes tot 3,80 m en de split-level woningen zijn van 120 m² tot 173 m² met dakterrassen van 27 tot 37 m².

Elke woning is voorzien van een heerlijk balkon of een tuin die uitkijkt over de gezamenlijke binnentuin.

Naar verwachting zal de verkoop medio 2022 starten. Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? Laat dan je gegevens achter op de projectwebsite.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Hof van Rijswijk?

Bekijk ook het project Hof van Rijswijk

Binnenkort in verkoop
custom media
Meer informatie

Hof van Rijswijk

Rijswijk

60m - 173m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend