Huren in Adagio in hartje Den Haag

03 maart 2023

Geniet van Wonen in het hart van een stad aan Zee!

Adagio telt maar liefst 27 verdiepingen waarover de 268 appartementen verdeeld zijn. Hoe hoger je woont, hoe verder je wegkijkt.

De bouw van het mondaine Adagio is in volle gang. In het derde kwartaal van 2023 krijgen de huurders de sleutel. Even geduld dus. Gelukkig is Adagio het wachten meer dan waard. De Adagio-woontoren maakt deel uit van het project Sonate in het Spuikwartier, hartje Den Haag. Wonen met het cultuur- en muziekcentrum aan je voeten. Met zijn 90 meter vormt Adagio het hoogste punt van de ontwikkeling. Een landmark in de nieuwe skyline van de stad. De high-end uitstraling van het gebouw zie je binnen terug. De luxe huurappartementen zijn kwalitatief hoogwaardig afgewerkt.

Er zijn veel verschillende typen appartementen. Je kunt kiezen voor een hoekappartement met bijzondere afgeschuinde hoek, een tussenappartement, een penthouse of een topappartement. De oppervlakte van de woningen loopt uiteen van 55 m² tot 155 m². De appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers en altijd een fijne buitenruimte in de vorm van een balkon of terras. Ook is er bij het appartement altijd een berging waar je je fiets kunt stallen.

De verhuur van de appartementen is inmiddels gestart. Je kunt je nu inschrijven voor een appartement van jouw voorkeur. Meer weten? Bezoek de website of bel met de makelaar voor meer informatie.