KasseNova aan de Vaart: nog enkele bouwnummers beschikbaar!

19 augustus 2022

Centraal én in een nieuwe, groene woonwijk wonen? Dat kan in KasseNova aan de Vaart in ’s-Gravenzande! 


Het aanbod van het nieuwbouwproject KasseNova aan de Vaart bestaat uit: 8 watervilla's, 3 penthouses, 25 luxe appartementen en 40 betaalbare appartementen. De appartementen variëren in grootte van ca. 58 tot 204 m2 en beschikken over een prachtig uitzicht over de ecologische zone of de Nieuwe Vaart. De watervilla's zijn met de tuinen gelegen (op het Zuidwesten) aan de Nieuwe Vaart. Daarnaast beschikken de woningen over 176 m2 gebruiksoppervlakte, een ruimte living en drie tot vier slaapkamers. 

Groene en centrale omgeving
De woningen worden gerealiseerd in de nieuwe woonwijk Waelpolder. Alle dagelijkse voorzieningen zijn binnen fietsafstand te vinden in de dorpskernen 's-Gravenzande en Naaldwijk. Daarnaast kenmerkt de omgeving zich door groen en water. Zo kan je bij recreatiegebieden het Prinsenbos en de Plas van Alle Winden genieten van de serene rust en groene omgeving en kan je uitwaaien op het strand van 's-Gravenzande. Is er behoefte aan een grotere diversiteit aan voorzieningen? Door de goede bereikbaarheid via onder andere uitvalswegen A4 en A20 ben je binnen 30 minuten in de stadscentra van Rotterdam en Den Haag!

Beschikbare bouwnummers
Ook wonen in één van de unieke woningen in KasseNova aan de Vaart? Er zijn nog enkele bouwnummers beschikbaar. Ga naar de projectwebsite www.kassenova.nl voor het inschrijfformulier en de verkoopinformatie. De woningen worden verkocht door Borgdorff Makelaars en Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars. 

Borgdorff Makelaars: 0174 - 22 50 55 | projecten@borgdorff.nl
Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars: 0174 - 444 777 | nieuwbouw@helmheus.nl