Toonaangevend, modern en stijlvol: dat is The Minister.

06 november 2020

 Het gebouw betovert de skyline van de stad en ligt op een steenworp afstand van Den Haag.

Het woningaanbod in The Minister is erg gevarieerd. De 220 huurappartementen zijn gesitueerd op de begane grond t/m de 15e etage. Deze 2- en 3-kamerappartementen hebben woonoppervlakten van ca. 67 m2 tot ca. 93 m2.

De bovenste drie verdiepingen zijn voorbehouden aan 24 exclusieve Sky apartments. De verdiepingen 16 tot en met 21 zijn gereserveerd voor 66 luxe Prime apartments (koop). De diversiteit zit vooral in de oppervlakte, indeling en mogelijkheden. Met woonoppervlakten van 67 m² tot 164 m² is er voor ieder wat wils in The Minister. Door raampartijen die reiken van de vloer tot aan het plafond is de beleving van licht, ruimte en lucht in elke woning uitzonderlijk. Alle appartementen beschikken bovendien over 1 of 2 zeer royale balkons van minimaal 8 m² tot 16 m² om optimaal te kunnen genieten van het uitzicht.

Geniet jij binnenkort ook van dit indrukwekkende panorama-uitzicht? Er zijn nog appartementen van diverse afmetingen beschikbaar. Bekijk de woningzoeker en/of neem contact op met de makelaar: het verkoopteam komt graag in contact met jou om de woningen toe te lichten of je te helpen.