Eigentijds wonen in Hof van Rijswijk

10 november 2021

Winkelcentrum In de Bogaard wordt getransformeerd tot een groen, levendig stadscentrum. Hier verschijnt Hof van Rijswijk: een eigentijdse woonlocatie met 298 appartementen en 47 hofwoningen rondom een besloten, groene binnentuin.

Gevarieerd aanbod van koopwoningen
Ben je een starter of een senior? Heb je een gezin met kinderen of zijn die van jou net de deur uit? Hof van Rijswijk heeft voor iedereen een passende woning. Met appartementen in de woontorens De Prins en De Prinses en ruime Hofwoningen in de laagbouw is er voor elk wat wils.

Op de bovenste etages van de torens worden mooie koopappartementen gerealiseerd van circa 100 m² met een fantastisch uitzicht. De Hofwoningen zijn van 60 m² tot 165 m² met plafondhoogtes tot 3,80 m en de split-level penthouse woningen zijn van 120 m² tot 173 m² met dakterrassen van 27 tot 37 m². Elke woning is voorzien van een heerlijk balkon of een tuin die uitkijkt over de gezamenlijke binnentuin.

Groene binnentuin met groentekas exclusief voor bewoners
De woningen zijn gesitueerd rondom een prachtige, besloten binnentuin. Deze is exclusief voor bewoners en biedt ruimte voor spontane ontmoetingen met medebewoners. Zie jij jezelf al zitten op een bankje terwijl de (klein)kinderen veilig spelen in een oase van groen? In de tuin komt bovendien een gemeenschappelijk groentekas waarin jij en je buren de eigen groente kunnen verbouwen.

In 2024 zit jij er prinsheerlijk bij
Uiteraard voldoet Hof van Rijswijk aan de eisen van deze tijd. Met zonnepanelen, groene daken en energiezuinige oplossingen geniet je op een duurzame manier van comfort.

Uitstekend bereikbaar met de auto en openbaar vervoer
Hof van Rijswijk ligt vlakbij de snelwegen A4, A12 en A13 en op slechts 15 minuten van vliegveld Rotterdam/The Hague. Twee garages bieden voldoende parkeermogelijkheden. Station Rijswijk is op steenworp afstand en tram en bus stoppen om de hoek. Je staat in no-time in de historische centra van Den Haag en Delft of in het hippe en architectonisch aantrekkelijke Rotterdam.

Planning:
Preview - december 2021
Start verkoop - Q1 2022
Start bouw - Q2 2022
Oplevering - vanaf 2024

Wil je op de hoogte worden gehouden van de voortgang? Schrijf je via de projectwebsite in voor de nieuwsbrief. Dan ontvang je actuele informatie over Hof van Rijswijk in je mailbox.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Hof van Rijswijk?

Bekijk ook het project Hof van Rijswijk

Binnenkort in verkoop
custom media
Meer informatie

Hof van Rijswijk

Rijswijk

60m - 173m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend