Start verkoop Linck in de Binck komt dichterbij; nog even geduld!

17 september 2021

Waar staan we nu met Linck?

De definitieve datum wanneer Linck in verkoop gaat, nope, die is er nog niet maar het komt wel steeds dichterbij. 

Momenteel worden alle verkoopstukken voorbereid. Denk hierbij aan verkooptekeningen, overzichtsplattegronden en eigenlijk alle documenten die je nodig hebt zodat je een goed beeld hebt van wat je koopt. 

Op het moment dat Linck in verkoop gaat, vind je op de site een online woningzoeker. Je kunt daarmee heel gemakkelijk zien waar in het gebouw je het liefst zou willen wonen. Alle woningen in de woningzoeker kun je aanklikken en zo de informatie, waaronder de plattegronden en de prijzen, per bouwnummer bekijken.

Nadat Linck in verkoop is gegaan, organiseren we een inloopavond bij Capriole Café. Dus heb je vragen of wil je ergens meer informatie over? Dan is dat het moment om al je vragen op het team van Linck af te vuren. En ben je nieuwsgierig naar het atrium en de groene binnenwereld van Linck? Je kunt daar ook de maquette bekijken die je een goed beeld geeft van hoe het gebouw in elkaar steekt.

Het je je via de website aangemeld als geïnteresseerde? Zodra de datum bekend is waarop Linck in verkoop gaat en de inloopavond plaats vindt, ontvang je direct bericht. Nog eventjes geduld en wordt vervolgd!

Bekijk ook het project Linck in de Binck

Binnenkort in verkoop
custom media
Meer informatie

Linck in de Binck

's-Gravenhage

50m - 150m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend