The Roofs: the new talk of the town!

29 oktober 2021

We hebben goed nieuws! De inschrijving voor de appartementen van The Roofs gaat binnenkort van start! 

Stap je uit de lift, dan zit je er gelijk midden in. Het bruisende stadsleven. Bovenop de overdekte Utrechtse Baan van de A12. Met aan de ene kant Den Haag Centraal met winkelcentrum New Babylon en pal erachter de gezellige binnenstad met de Passage, het Binnenhof, musea, winkels, terrassen en restaurants. En aan de andere kant de gezellige Theresiastraat waar je snel je weg zult vinden. Kleinschalige, bijzondere adresjes, te midden van instituten als het Gerechtshof, de Koninklijke Bibliotheek, het Conservatorium en nu zelfs de tijdelijke huisvesting van de Tweede Kamer. En steek je over naar Het Haagse Bos dan kun je doorlopen in het groen tot aan Wassenaar. Dit is 'The Roofs'!

Welk woningtype past bij jou? Cosy, smart en super gezellig? Of niet te groot, niet te klein, maar lekker praktisch en héél comfortabel? Wordt het een hoekwoning of een tussenwoning? Op de lagere verdiepingen midden in de stadse dynamiek of juist hoger in het gebouw met je hoofd in de wolken. Je ziet het, The Roofs biedt met 655 appartementen een ongekend grote verscheidenheid voor iedereen. De appartementen zijn licht dankzij grote ramen met prachtig uitzicht op de stad. De meeste hebben een balkon, allemaal een compleet uitgeruste keuken en een mooie afgewerkte badkamer. Hagelwitte muren, alles tiptop in orde, helemaal af. Je kunt er zo in. Dat is het voordeel van huren. Plug and play!

Binnenkort start de verhuur. Bezoek de projectwebsite om vast kennis te maken met het project en laat daar ook je gegevens achter zodat wij je op de hoogte kunnen houden!