Villapark Eikelenburgh is bijna voltooid!

30 december 2021

Heeft u ook gezien dat Villapark Eikelenburgh al vergevorderd is? De woningen van fase 8 zijn inmiddels verkocht en opgeleverd. Binnenkort volgt meer informatie over de invulling van fase 9, de laatste fase van deze prachtige villawijk!

Rijswijk stond vroeger bekend om z’n buitenplaatsen. Met Villapark Eikelenburgh keert die tijd weer terug. Wonen aan de rand van de stad, omgeven door groen in een rustige omgeving: dat kan gewoon nog in de Randstad. Hier, aan de Winston Churchilllaan, woont u ideaal. Villapark Eikelenburgh is royaal van opzet. De natuur heeft er de ruimte. Kinderen trouwens ook. Zij kunnen heerlijk spelen op verschillende speelplekken of lekker op de brede stoep voor de deur.

Alle woningen zijn ontworpen in de jaren dertigstijl. Het is de stijl die u herkent van de erkers, de brede dakoverstekken en de strakke lijnen. Alle woningen hebben een hoogwaardig afwerkingsniveau en voldoen aan de strengste energie prestatienormen door toepassing van o.a. zonnepanelen en een gebalanceerd ventilatiesysteem. En in fase 8 kunt u stoken en koken zonder gas!

Wilt u ook een prachtige nieuwbouwwoning kopen in de mooiste wijk van Rijswijk? Schrijf u via de projectwebsite in als geïnteresseerde zodat u op de hoogte gehouden kunt worden van de voortgang van fase 9. Naar verwachting is meer informatie beschikbaar begin 2022!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Villapark Eikelenburgh?

Bekijk ook het project Villapark Eikelenburgh