Wonen in de wijk die het meest Haags is van allemaal!

05 augustus 2022

Hét Den Haag zoals iedereen dat kent, is dat niet die ene wijk: het Statenkwartier? 

Straten en lanen langs een lineaal ontworpen, zo recht. De rode baksteen van de herenhuizen die de wijk kleurt. Trapgevels en torentjes als de finishing touch van toch al rijk gedetailleerde architectuur met metselwerk, met ramen, met bogen. Hier hebben architecten plezier gehad in hun werk.

En nog: aan de voet van de wijk, aan de Scheveningseweg 80-82 op de hoek met de Frankenslag, krijgt het Statenkwartier uitbreiding. Het verouderde kantoorgebouw maakt plaats voor ‘Parador’.  De realisatie van Parador is iets om naar uit te kijken. Verdeeld over 5 lagen telt het gebouw circa 16 appartementen en 2 majestueuze penthouses. Elk appartement is uniek: door de grootte, de indeling, de ligging. De hoge verdiepingen zijn typisch Statenkwartier.

Hier, in Parador, krijgen de appartementen nog eens extra allure met een vide ter hoogte van de bogen. Het oogt licht, het oogt ruim. En het oogt vooral exclusief.

Benieuwd naar wat Parador u te bieden heeft? De verkoop zal richting het eind van het jaar starten. Laat uw gegevens achter op de projectwebsite zodat u op de hoogte blijft van de ontwikkelingen omtrent dit fraaie project!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Parador, Scheveningseweg 82?

Bekijk ook het project Parador, Scheveningseweg 82

Toekomstig
custom media
Meer informatie

Parador, Scheveningseweg 82

's-Gravenhage

77m - 168m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend